OVER ONS

Zangstudio like2sing.nl is gevestigd in het muzikale hart van Utrecht.  We zijn een zang- muziekschool en geven zangles in Utrecht en Weesp. Zangworkshops door heel nederland.

De zanglessen die worden gegeven zijn voor iedereen vanaf 8 jaar. Kinderen,  studenten,  jongeren en volwassenen. Beginners of gevorderd, Duo zangles of individueel.

In de eerste plaats werken wij op persoonlijke behoefte. Daarnaast maakt het ook niet uit of je juist vaak of alleen onder de douch hebt gezongen. Waar het ons om draait is dat je je op je gemak voelt tijdens het zingen en hierdoor meer durft te zingen. Met de juiste zangtips en zangcoach kan iedereen zijn eigen stem vinden.

dB’s Utrecht Zangles Utrecht Nederland.

In Utrecht worden alle zanglessen gegeven bij dB’s – CAB-RONDOM 100, 3534 BE Utrecht (stad). Wij geven ook zangles in Weesp bij Ferreira Muziek.

Onze workshops zijn op aanvraag. We hebben verschillende thema’s voor scholen, particulieren en bedrijven.

ZANGDOCENT | VOCAL COACH

Laura Schoegje, artiestennaam Alura is professioneel zangeres, performer, singer/songwriter en zangdocent. Ze studeerde zang jazz en pop aan het Conservatorium van Amsterdam. Zij heeft een eigen muzikale stijl ontwikkeld waarbij ze verschillende genres mengt en experimenteert met nieuwe vormen van performance.

Laura stond in het voorprogramma van Intwine en Anouk. Daarnaast trad ze op bij Lowlands, Noorderslag, de Uitmarkt ,Paradiso, Melkweg en nam ze deel aan de Grote Prijs van Nederland. 

“Als je goed wilt leren zingen of performen is het belangrijk dat je weet wat je doet en hoe”. Laura wil jou graag leren om vrij te zingen met plezier en positiviteit. Iedereen met passie voor muziek hun zangstem te laten ontdekken / stimuleren, door toegankelijke en kwalitatief goede muziekles / workshops te bieden.

ZANGTECHNIEK

CVT (Complete Vocal Techniek) – Catherine Sadoline en EVTS daarnaast ook de klassieke zangtechnieken. Welke stijl je zingt maakt niet uit. Rock, pop, soul, funk, blues, jazz, trance, electro, metal of reggae. Wij kunnen jou de juiste klankkleuren | sounds aanleren.

BASIS -ZANG TECHNIEK beginners:

Ademhaling,  ademsteun, houding, open keel, noodzakelijke twang en vooruitgestoken kaak of lipspanning.

ZANG TECHNIEK gevorderden:

De focus bij een liedje kan bijvoorbeeld liggen op articulatie, frasering van tekst, tekstinterpretatie, ritme, welk stemregister, welke klankkleur, welke stemfunctie (NEUTRAL, CURBING, OVERDRIVE, EDGE) of welk effect (distortion, grunt, creak, rattle, vibrato, ornamentatie).

proef zangles volgen?

sing@like2sing.nl 

Telefoon | Whatsapp: 06-26474448