Proefles

De proefles is vrijblijvend, kosteloos en kan het hele jaar door.
 
De reden dat we je gratis een zangles aanbieden is omdat we graag iedereen een kans willen geven om een heerlijk te kunnen zingen en ontspannen. 
 
Allereerst maak je kennis met je zangcoach en vertel je wat over jezelf en wat je graag zou willen leren in de zangles. Vervolgens gaan jij en de zangcoach aan de slag met een liedje. Bereid een liedje voor dat je graag zingt, waar je je comfortabel bij voelt of waar je aan wilt werken. Het is handig om een tekstblaadje mee te nemen naar de proefles, hierop schrijft de zangcoach tips. Weet je niet welk liedje je kan kiezen? Dan kun je dit van te voren aangeven aan je zangcoach en kan zij/hij eventueel nummers voorstellen om te zingen.
 
De proefles duurt 30 minuten, zowel in Weesp als in Utrecht. Dit geldt ook voor duo’s.
 
Wil je een zangles volgen vul dan het formulier in.  Mailen, bellen of WhatsAppen kan natuurlijk ook.

sing@like2sing.nl 

Telefoon | Whatsapp: 06-26474448

Boek nu een proefles

Boek nu een proefles:

Navraag

Na het volgen van een vrijblijvende proefles ontvang je van je zangcoach per mail een zangles optie van 30 of 60 minuten. Lees deze mail rustig door en besluit op je gemak of je zou willen aanvangen met zangles. Als je zanglessen komt volgen, dan stuurt de zangcoach jou een inschrijvingsformulier toe. Deze neem je dan mee naar je allereerste zangles.

Je kunt het hele jaar door starten. Zodra je je hebt ingeschreven met het inschrijfformulier maakt de zangcoach een reguliere vaste lesafspraak. Dit geldt alleen voor de mensen met leskaarten. Wil je flex (losse) zanglessen van 60 minuten volgen, dan heb je geen recht op een vaste zangles plek. 

Vragen?

sing@like2sing.nl 

Telefoon | Whatsapp: 06-26474448

Geen geld voor zangles? Wij geven samen met Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is de kans om muziekles | zangles te kunnen volgen. 

Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.