Online zangles

Wil je alles leren zingen? Bereiken met je stem wat deze nodig heeft om tot uiting te komen? Zingen leert je je eigen stem herkennen. De interpretatie van een lied is afhankelijk van je eigen emotie waardoor je zang elke keer weer uniek klinkt. Kom ontdekken en voelen hoe je werkelijk ontspannen alles kan zingen met jouw eigen unieke stem. Een Online zangles cursus om je vaardigheden te verbeteren. In deze zangcursus van 10 online videolessen leren we je de zangtechnieken die nodig zijn om op een goede manier te zingen, zodat je altijd met plezier blijft zingen.

Wat heb je nodig om te videobellen?

*Een laptop, tablet, smartphone of gewone computer

*Een goede internetverbinding

*Een programma of app als  Whatsapp, Skype, Google Meet, Zoom

*Een webcam. Standaard in telefoons, tablets en laptops. Op een pc heb je een losse webcam nodig.

*Gebruik je een smartphone via 4G of 5G? Zorg dan voor een databundel die groot genoeg is. Videobellen vreet data.  

Als je online les krijgt via Whatsapp is het belangrijk dat je checkt of jij je telefoonummer goed hebt ingevuld. Dit werkt anders als we via Zoom of Google Meet lesgeven. Je krijgt een bevestigingsmail en daarin vind je een persoonlijke link, waarmee je online zangles kan volgen.

Tarieven online zangles

30 minuten – wekelijks

Privéles: €200,- (10 lessen) 

60 minuten – wekelijks | 1x in de 2 weken

Privéles: €40,- (per les)

Privéles: €400,- (10 lessen) 

Alle bedragen die hierboven zijn aangegeven zijn exclusief BTW. Leerlingen onder de 21 jaar zijn BTW vrijgesteld.

Bij ons volg je online zangles vanaf €40,00 per uur of met een voordeelkaart. Je koopt dan in één keer 10 zanglessen met korting. Online geven wij uitsluitend privé-zanglessen. Er is ook een mogelijkheid om een losse flex zangles te volgen van 60 minuten. Speciaal als kadobon voor een verjaardag. Daarnaast ook geschikt voor audities, voorbereiding  mbo muziekopleiding , conservatorium. Bij de online zanglessen reeks garanderen wij een vaste zangles plek, bij de losse zanglessen is dit niet van toepassing. 

Bij like2sing.nl betaal je geen jaarlijks zangles tarief. Jij bepaalt zelf of je na de 10 zanglessen doorgaat met een volgende zangles of voordeelkaart.

Online proefles zang

Tijdens deze online proef zangles van 30 minuten wordt er gericht en kort gewerkt aan jou vragen en zangtips gegeven. 

De kosten van deze online proefles bedragen €10,- ex. btw (btw vrijstelling voor cursisten onder de 21 jaar). Wij kunnen deze online zangles alleen aanbieden als het inschrijfformulier volledig is ingevuld.

Zang methode | techniek

De zangtechnieken die wij gebruiken zijn EVTS, CVT  en de klassieke zangtechniek voor het zingen van jazz, pop, easy listening. Mocht je van ruw, rauw en/of ruig zingen houden? Wij kunnen je leren hoe je goede grunts, screams, distortion op je stem kan toevoegen, speciaal voor rock, blues, soul of metal.

Graag helpen helpen we je op weg zodat jij het beste uit jezelf kan halen.

Online muziek begeleiding

Je kunt jezelf begeleiden, je eigen instrumentale backing-track gebruiken.

Er zijn ook instrumentale versies te vinden op Youtube, Spotify en je kan ze aanschaffen via karaoke sites. Is de versie die jij wilt zingen nergens verkrijgbaar, dan kan je eventueel met het origineel meezingen.

 

Online zangles tip

Een goede online zangles tip is: Neem jezelf op! Hierdoor  krijg je de kans om het terug te luisteren | kijken en je zangkunsten te verbeteren. Als er iets is waar je mee worstelt, dan zal een opname uitkomst bieden. Je wordt namelijk bewust van wat je doet. Dit zal je meer inzicht geven. Je kan doelgerichter oefenen en de techniek waar je moeite mee hebt perfectioneren. Je zal merken dat je snel vooruitgang boekt.