Schrijf je in voor een proefles

De proefles is vrijblijvend en kan het hele jaar door.
 
Voor €12,- (ex. btw) kan je bij ons eenmalig één privé zangles volgen van 30 minuten. Wil je samen met een vriend of vriendin zingen? We geven ook duo zanglessen.
Schrijf je dan allebei apart in en geef aan dat je graag een duo zangles wilt aanvragen.
De kosten van deze proef duo zangles zijn €10,- p.p. (ex btw).
 

Wist je dat? Het mogelijk is om één fysieke privé zangles van 60 minuten cadeau te geven aan iemand die het ontzettend leuk vind om te zingen en/of jarig is.

Denk aan een collega, familie, je buurvrouw of buurman.  
De kosten van dit zangles kado bedragen: €52,00 (ex btw).
Schrijf je in en geef aan dat je graag een zangles kado wilt geven.
 
Hieronder vindt je het inschrijfformulier. Vul deze volledig in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op, check ook je spambox even, daar komt ons antwoord soms in terecht.

  Inschrijven voor zangles

  Ben jij of de cursist minderjarig?
  JaNee


  Op welke locatie wil je zangles?

  Welke zangles optie heeft je voorkeur?

  Betaalwijze
  Alles in één keer per factuur, verstuurd via e-mail.Facturen in 2 maandelijkse termijnen, verstuurd via e-mail

  Cursist is zelf betalingsplichtige
  JaNee

  Kopie identiteitsbewijs
  (verplicht bij leerlingen onder de 21 vanwege vrijstelling van de 21% BTW)
  Ik neem bij de eerste les een kopie van het ID-bewijs van mijn zoon/dochter (de leerling) mee.

  Hoe heb je ons gevonden?


  Proefles

  Allereerst maak je kennis met je zangcoach en vertel je wat over jezelf en wat je graag zou willen leren in de zangles. Vervolgens gaan jij en de zangcoach aan de slag met een liedje. Bereidt een liedje voor dat je graag zingt, waar jij je comfortabel bij voelt of waar je aan wilt werken. Het is handig om een tekstblaadje uit te printen voor aantekeningen. Weet je niet welk liedje je kan kiezen? Dan kun je dit van te voren aangeven aan je zangcoach en kan zij/hij eventueel nummers voorstellen om te zingen.
   
  De proefles duurt 30 minuten, zowel in Weesp als in Utrecht en online.
   

  Navraag

  Na het volgen van een vrijblijvende proefles ontvang jij van jou zangcoach per mail een zangles optie van 30 of 60 minuten. Lees deze mail rustig door en besluit op je gemak of je zou willen aanvangen met zangles.  

  Je kunt het hele jaar door starten met zangles. Na inschrijving aan de hand van het inschrijfformulier maakt de zangcoach een vaste les afspraak. Dit geldt alleen voor de mensen met leskaarten. Wil je flex (losse) zanglessen van 60 minuten volgen, dan heb je geen recht op een vaste zangles plek. 

  Geen geld voor zangles? Wij geven samen met Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is de kans om muziekles | zangles te kunnen volgen. 

  Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.