Online zangles

Wil je alles leren zingen? Bereiken met je stem wat deze nodig heeft om tot uiting te komen? Zingen leert je je eigen stem herkennen. De interpretatie van een lied is afhankelijk van je eigen emotie waardoor je zang elke keer weer uniek klinkt. Kom ontdekken en voelen hoe je werkelijk ontspannen alles kan zingen met jouw eigen unieke stem. Een Online zangles cursus om je vaardigheden te verbeteren. In deze zangcursus van 10 online videolessen leren we je de zangtechnieken die nodig zijn om op een goede manier te zingen, zodat je altijd met plezier blijft zingen.

Wat heb je nodig om te videobellen?

*laptop, tablet, smartphone of gewone computer

*goede internetverbinding

*programma of app als Zoom

*webcam. Standaard in telefoons, tablets en laptops. Op een pc heb je een losse webcam nodig.

*Gebruik je een smartphone via 4G of 5G? Zorg dan voor een databundel die groot genoeg is. Videobellen vreet data.  

We werken met zoom voor het online lesgeven. Je krijgt een bevestigingsmail en daarin vind je een persoonlijke link, waarmee je online zangles kan volgen.

Tarieven online zangles

30 minuten – wekelijks

Privéles: €210,- (10 lessen) 

Het bedrag hierboven aangegeven is exclusief BTW. Leerlingen onder de 21 jaar zijn BTW vrijgesteld.

Online geven wij uitsluitend privé-zanglessen. Het is mogelijk om na de online proefles van 30 minuten, zanglessen in te plannen. Bij de online zanglessen reeks garanderen wij een vaste zangles plek. 

Bij like2sing.nl betaal je geen jaarlijks zangles tarief. Jij bepaalt zelf of je na de 10 zanglessen doorgaat met een volgende zangles of leskaart.

Online proefles zang

Tijdens deze online proef zangles van 30 minuten wordt er gericht en kort gewerkt aan jou vragen en zangtips gegeven. 

De kosten van deze online proefles bedragen €12,- ex. btw (btw vrijstelling voor cursisten onder de 21 jaar). Wij kunnen deze online zangles alleen aanbieden als het inschrijfformulier volledig is ingevuld.

Zang methode | techniek

De zangtechnieken die wij gebruiken zijn EVTS, CVT  en de klassieke zangtechniek voor het zingen van jazz, pop, easy listening. Mocht je van ruw, rauw en/of ruig zingen houden? Wij kunnen je leren hoe je goede grunts, screams, distortion op je stem kan toevoegen, speciaal voor rock, blues, soul of metal.

Graag helpen helpen we je op weg zodat jij het beste uit jezelf kan halen.

Online muziek begeleiding

Je kunt jezelf begeleiden, je eigen instrumentale backing-track gebruiken.

Er zijn ook instrumentale versies te vinden op Youtube, Spotify en je kan ze aanschaffen via karaoke sites. Is de versie die jij wilt zingen nergens verkrijgbaar, dan kan je eventueel met het origineel meezingen.

 

Online zangles tip

Een goede online zangles tip is: Neem jezelf op! Hierdoor  krijg je de kans om het terug te luisteren | kijken en je zangkunsten te verbeteren. Als er iets is waar je mee worstelt, dan zal een opname uitkomst bieden. Je wordt namelijk bewust van wat je doet. Dit zal je meer inzicht geven. Je kan doelgerichter oefenen en de techniek waar je moeite mee hebt perfectioneren. Je zal merken dat je snel vooruitgang boekt.